![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 2 Answers
0
، من به تازگی سقف خونه را عوض کردم و همینطور که در عکس میبینید بعضی شینگلها صاف نیستند به خود نصاب که گفتم میگفت این طبیعیه و بعد یه مدت در اثر نور آفتاب درست میشه خواستم بپرسم این حرف درسته؟
2021-09-14 21:19:00 Canada تعمیراتخانه #خواستم بپرسم
2 Reply
بله درسته ولی عکس واضح نیست سمت راست مثل اینکه یه تکش پاره شده و یکی از اونها هم خیلی برجسته هست اگر میتونین برین بالا از نزدیک چک کنید
2021-09-14 21:28:00
ممنون از پاسختون. من بیشتر اون برجسته منظورم بود که آیا طبیعی هست.
2021-09-14 21:32:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#خواستم بپرسم
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
میخواستم بپرسم آیا کسی هست که کار پووه پله های ورودی به ساختمان را انجام بدن؟ ساکن لونگوی هستم متشکرم
2021-09-24 02:01:00 #Canada [میخواستم بپرسم] تعمیراتخانه
سیستم گرم کننده و تهویه خونه ما این صدارو داره و واقعا عذاب آوره خواستم بپرسم آیا این صدا طبیعیه؟ توی حمام طبقه بالا و اتاق خواب بالا این صدا از همه جا بیشتره ????
2021-10-26 13:44:00 #Canada [خواستم بپرسم] تعمیراتخانه
بر گرامی آیا تعویض فقط شیشه های پنجره که قلبش جدید هست(۱۰ سال) آیا جواب میده، چون شیشه ها کاراییشونو از دست دادند و داخلشون بخار جمع شده و از شرکتی که درخواست بازدید دادم، گفتند کل قاب رو عوض نکنید و فقط شیشه ها البته قیمت خوب تقریبا یک پنجم هم هست ولی خواستم بپرسم کارایی داره و به همون صورت اولیه سیل میمونه؟
2021-11-12 13:21:00 #Canada [خواستم بپرسم] تعمیراتخانه
، من دنبال این فیوز میگردم، والمارت و امازون داره ولی خیلی طول میکشه بیاد جایی را سراغ دارین که من بتونم بخرم ممنون، ریچموند هیل
2021-09-12 17:15:00 #Canada
، فنی داشتم، منزلی که تازه خریدم رو قصد دارم سیستم هواساز اونو از روی سرمایش به گرمایش تبدیل کنم چند شبی هست که سرد شده لطفا راهنمایی میفرمایید چه اقداماتی رو باید انجام بدم؟ با سپاس
2021-09-05 12:13:00 #Canada
من به دنبال یک کنتراکتور با انصاف و با کار خوب برای تکمیل کردن زیر زمین finishing basement در شهر ارورا هستم من خودم کنتراکتورهای را میشناسم ولی متاسفانه یا قیمتشون بالاست و یا اینکه کار خوبی رو ارائه نمیدهند اگه از کسی سابقه کار با کانتراکتور خوب و با انصاف رو داره لطفاً پیغام بده
2021-09-13 23:43:00 #Canada
ما نیومارکت اونتاریو هستیم به تازگی یک یخچال بردیم بیسمنت چند روز اول درست کار میکرد، چون کسی ازش استفاده نمیکرد و خالی بود دمای یخچال رو بالا بردیم حالا بعد از چند روز رفتیم دیدیم اصلا خنک نمیکنه، نه یخچال، نه فریزر دورش جای هوا داره، لاستیک درها سالمه، خاموش کردیم برای چند ساعت و دوباره روشن کردیم، دما رو تغییر دادیم ولی درست نشد پیشنهادی دارید؟ یا تعمیرکار منصف تو محدوده نیومارکت میشناسید؟ ممنون
2021-11-03 22:25:00 #Canada
کسی هست که بتازگی براشون نمای الومینیمی نصب کرده باشن؟ آیا کسی تو گروه هست که این کار رو انجام بدهند
2021-09-23 11:28:00 #Canada
دوستان من سقف خونه ام چراغ نداره اگر بخوام سیم کشی کنم تا وسط خونه، سیم کش میشناسید ؟و هزینه ام چقدر میشه ؟
2020-11-07 06:35:00 #Canada تعمیراتخانه[کار] تعمیراتخانه[سقف خونه] تعمیراتخانه[سیم کشی ] تعمیراتخانه[چراغ] تعمیراتخانه[سیم کشی] تعمیراتخانه
من نورث ونکور هستم شرکتی میخواهم که گاترهای خونه را عوض کنه میخوام از این مدلهای ۶ اینچ و یک تکه بزارم ممنون میشم راهنمایی کنید متشکرم
2021-09-18 03:22:00 #Canada